El Joanenc va refer-se de la der-rota de la setmana passada al camp del Cardedeu amb un treballat triomf davant d'un difícil Vic Riuprimer. Els groguets van aprofitar un penal comès sobre Prieto al minut 15 de partit per inaugurar el marcador. El visitant Criado no va posar-se nerviós i va definir a la perfecció la pena màxima, 0-1. Ambdós equips van continuar disputant una primera meitat sense cap dominador clar en què les arribades a les dues àreas eren sense gaire perill. Amb aquest mínim favorable al conjunt del Bages es va arribar a la mitja part. A la represa, el visitant Xexi va guanyarl'esquena a la defensa local i va provocar un nou penal. De nou Criado va saber transformar el penal i va augmentar l'avantatge en el marcador.

El conjunt de casa, però, va saber reaccionar molt ràpid i, tan sols dos minuts més tard, va aconseguir retallar distàncies, 1-2. A partir del gol, els vigatans van apretar amb insistència enfront d'un Joanenc que va recular per intentar mantenir l'avantatge. Els jugadors de Marc Viladrich van saber patir en el tram final del partit per acabar imposant-se i sumar tres punts molt importants per continuar en el tren capdavanter de la classificació.

En la propera jornada de la competició, l'equip entrenat per Marc Viladrich rebrà la visita del Masnou, equip que ve de guanyar i suma 11 punts.