El Club Bàsquet Navàs va assolir la tercera victòria en tres partits al grup 2 de Primera Catalana, després de vèncer a la pista del Safa Claror barceloní per vint punts de diferència (58-78). Els bagencs es van presentar al duel amb quatre baixes importants: les de Riera, Martí, Frías i Tàpies.

En el primer quart, els dos equips van mostrar molta intensitat i van ser els visitants els que van agafar quatre punts de renda al final (15-19). En el segon, els locals van ser lleugerament superiors i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb empat a 34.

Parcial clau de 0-15 per al Navàs

En el tercer quart, els barcelonins van obtenir cinc punts de marge i van obligar l'entrenador dels navassencs, Isidre Suau, a demanar temps mort. Després del minut, el Navàs va endurir la defensa, fet que els va portar a assolir un parcial de 0-15 en només tres minuts que els va donar deu punts d'avantatge en l'electrònic (47-57). En el darrer període, els bagencs van imposar un fort ritme que el seu rival no va ser capaç d'aguantar i van ampliar la diferència fins als vint punts finals. En la propera jornada de competició, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista l'Sferic Terrassa-Aplidium, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 20 d'octubre, a partir de dos quarts de vuit del vespre.