El Tenea Esparreguera es va endur la segona victòria de la temporada al grup C-A de la Lliga EBA en imposar-se a la seva pista davant el Cornellà per un resultat final de 70-58.

En el primer quart hi va haver igualtat entre les dues formacions, que s'intercanviaven cistelles de forma constant. Tot i això, el conjunt local es va mostrar més regular i va agafar cinc punts de marge al final (24-19). En el segon període, els esparreguerins van dominar el rebot i van ampliar el marge davant un rival que es va presentar amb baixes i que, liderat per Prior, no marxava del partit (41-33 al descans). A l'inici de la segona meitat els dos equips es van mostrar desencertats en el tir, però tot seguit un Esparreguera molt coral es va mostrar sòlid i, tot i que el Cornellà va provar de frenar-lo amb una defensa zonal, es va endur el triomf.