Segueix-nos a les xarxes socials:

AUTOMOBILISME

El Ral·li Comtat de la Cerdanya es referma en una reeixida segona edició

El Ral·li Comtat de la Cerdanya es referma en una reeixida segona edicióarxiu particular

Amb un itinerari total de 715 km, dels quals 408 eren de regularitat, repartits en 20 trams diferents -l'equivalent a moltes hores de conducció-, Cerdanya Racing Club Esportiu i V-Line Org van organitzar el segon Ral·li Comtat de Cerdanya, una dura i selectiva prova que va forçar els equips a mantenir un molt bon ritme des de l'inici per no quedar despenjats de la lluita per les primeres posicions. Juan Pedro García i Sergi Giralt van aconseguir una treballada victòria.

La primera etapa, completament nocturna, tenia nou difícils trams i va començar amb una lluita espectacular i constant entre tres equips: Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth), Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé) i Francesc i Joaquim Segú (Porsche 914/4). Aquests equips, i en aquest ordre, van marcar clarament la diferència amb els altres 18 participants que van decidir afrontar el repte d'aquest ral·li.

La segona etapa va ser més tranquil·la a l'inici, en disputar-se a plena llum del dia. Juan Pedro García-Sergi Giralt seguien en primera posició, però amb el Lancia Beta de Carles Fortuny-Carles Jiménez molt a prop i amb opcions clares de guanyar. Els germans Segú eren tercers.

Finalment, García-Giralt (Autobianchi) van aconseguir separar-se una mica més i aconseguir una treballada i lluitada victòria.

Prem per veure més contingut per a tu