La Pirinaica va donar per mort massa aviat el Navàs, que quasi li va donar un ensurt en el tram final. Els manresans van jugar una gran primera part, en la qual van anotar els tres gols. La pressió local va ofegar un equip navassenc que es va quedar sense resposta durant els primers 45 minuts. Així, Sanghare va avançar els de la Mion en un servei de córner, El Kouch va finalitzar una jugada col·lectiva per fer el segon i, finalment, Guerrero va posar la cirereta al pastís amb un golàs de falta.

A la segona part, la Piri va oferir una imatge totalment diferent. Els manresans es van relaxar i van deixar entrar el Navàs en el partit. Al minut 69, Arnau Deig va escurçar distàncies i, ja al minut 80, Soler va anotar un 3-2 que va fer entrar la por al cos dels locals.

Finalment, la Pirinaica va acabar aguantant el resultat per sumar els tres punts.