Una rematada de cap de Borja Iglesias a la primera part va permetre a l'Espanyol sumar els tres punts davant un combatiu Athletic de Bilbao i, d'aquesta manera, aconseguir la segona posició en solitari a la taula. Amb 21 punts, els blanc-i-blaus signen en el millor inici de lliga de la seva història.

El partit no es va desencallar fins als darrers cinc minuts del primer temps. Abans, el joc era poc fluid, amb moltes interrupcions i sense ocasions per a cap equip. En el minut 41, el lateral esquerra dels locals, Dídac Vilà, s'incorporava a l'atac i centrava la pilota al segon pal perquè un enratxat Borja Iglesias rematés al fons de la xarxa. Abans d'acabar el primer temps, l'Athletic va amenaçar amb l'empat, però el pal i Diego López ho van evitar.

A la segona part, els pericos van dominar més i van disposar d'ocasions per eixamplar la diferència, però van perdonar. El partit seguia obert malgrat que el conjunt basc no ho va aprofitar.

Aquest resultat deixa la taula classificatòria amb dos equips catalans, Barça i Espanyol, en les dues primeres posicions.