Sigui quin sigui el resultats d'aquesta onzena jornada, el Berga mantindrà el privilegiat primer lloc al grup 4 de Segona Catalana. I és que els berguedans tenen quatre punts d'avantatge respecte al Joanenc, que ocupa el segon.

L'equip de Joan Prat rebrà aquest diumenge la visita del Caldes (16 h), un equip que no ha pogut mantenir una regularitat, i això fa que estigui situat a la zona mitja de la classificació, tot i les incorporacions que ha fet l'equip aquest estiu després del seu ascens. Per la seva banda, el Joanenc també demà (11.30 h) al sempre complicat camp de la Sabadellenca, encara que la ratxa dels vallesans és molt dolenta, amb dos punts sumats dels darrers 21. El Sallent, que va aconseguir in extremis un triomf balsàmic dacant el Can Parellada, visita demà la Gramenet (12 h), un equip que lluita per les places capdavanteres tot i alguna relliscada.

Al grup 3, Martorell-Fontsanta Fatjó (demà, 12 h) i P. Unión Málaga-San Mauro (avui, 18 h); i al grup 5, Castellserà-Organyà (demà, 16.30 h) i Artesa-Solsona (demà, 18 h).