El Monbus Igualada va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita de l'Anagan Olivar aragonès, al qual va derrotar per onze punts de diferència (80-69).

En el primer quart el conjunt anoienc ja va obrir un primer forat de quatre punts (22-18). En el segon hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 40-37.

En el tercer quart va ser quan els locals van trencar el partit, amb un parcial de 23-11 que deixava el triomf molt ben encarat (63-48). En els deu darrers minuts, els visitants van intentar tornar a entrar en el partit, però l'Igualada no ho va permetre. El tècnic anoienc, Jordi Martí, va declarar que «l'equip ha fet un partit molt seriós. Avui era molt difícil i hem estat molt solvents contra l'equip més físic i més intens».