El Tenea Esparreguera va aconseguir la quarta victòria consecutiva al grup C-A de la Lliga EBA després de vèncer el Monbus Igualada per un resultat de 76-70, en un duel entre dos equips de les nostres comarques.

En un pavelló Ramon Martí que presentava un gran ambient, els locals van fer un inici fulgurant, van dominar el ritme i van agafar deu punts de marge davant uns anoiencs molt desencertats en el tir exterior (23-13). En el segon quart del paratit els visitants es van apropar a l'electrònic, però els jugadors del Baix Llobregat Nord, amb un bon joc, especialment en defensa, van mantenir sis punts de renda al descans (38-32).

A la segona part els igualadins, liderats per l'interior Stobart, van provar de capgirar el marcador, però els esparreguerins, amb Morales com a home més destacat, es van mostrar sòlids i van vèncer.