La jugadora sesrovirenca del FC Barcelona Jana Fernández va ser titular i va actuar en tot el partit en la victòria de la selecció espanyola sub-17 sobre Nova Zelanda (0-2) que classifica el combinat que dirigeix María Is per a la final que es disputarà el proper dissabte a les onze de la nit, hora d'aquí. El rival de les espanyoles havia de sortir del partit que estava previst que disputessin durant la matinada passada Mèxic i Canadà.

En la primera semifinal, a l'estadi Charrúa, les espanyoles es van avançar al minut 39 quan una altra blaugrana, Clàudia Pina, va anotar el primer gol del partit. L'equip estatal va poder marcar el segon gol tot just sortint del descans, quan Irene López, del Madrid CF, va anotar el segon. Les oceàniques ho van intentar, però la defensa rival, amb Jana Fernández, va ser insuperable.