Després d'una setmana moguda per la marxa de l'entrenador Piti Belmonte, anunciada diumenge passat, el Manresa ha sumnt avui un punt molt vàlid al camp d'un dels equips més en forma, el Tàrrega que dirigeix l'anoinenc Edu Berrocal, i que porta set jornades sense perdre, amb tres empats i quatre triomfs.

El Manresa, que estrenava Andreu Peralta a la banqueta, presentava diverses baixes com les de Manel Sala, Romano i Ruano per lesió i Brian per sanció, encara que aquest jugador serà baixa definitiva en el conjunt blanc-i-vermell per motius laborals. Per aquest motiu, el nou tècnic del Manresa va hagut de confeccionar una alineació atípica, amb Bernat, habitualment pivot defensiu, com a un dels dos centrals. També han tingut cabuda en l'equip joves jugadors com Alsina, Joel Priego, Marcel Bellido o Marc Serra. Malgrat que el duel ha tingut una intensitat molt alta, amb els locals jugant al límit del reglament, els jugadors de l'equip manresà no han sortit esporuguits, sinó tot el contrari, quehan donat tot el que han pogut.

La confrontació ha estat més treballada defensivament que ofensivament. Tot i això, al minut 10, Sergi Soler ho ha provat amb un llançament potent, però massa centrat. Aquesta ha estat una de les poques aproximacions en una primera part molt travada. L'altra ha estat una falta ràpida que ha acabat amb un cop de cap de Noah quer ha aturat Oliveros.

A la represa, no ha tardat en marcar el Manresa. Al minut 52, Sergi Soler ha estat l'autor d'un gol en lletres majúscules des de fora de l'àrea. Anades i vingudes han precedit l'empat, també un golàs, anotat per Mikel al minut 63. Malgrat que l'1 a 1 ha esperonat els locals, el Manresa ha contrarestat el seu domini i ha equilibrat el matx. Noah i Sergi Soler han tingut l'ocasió de marcar als minuts 65 i 66, respectivament, però han rematat a fora. Al minut 74 ha estat el targarí Mikel qui ha posat a prova Pol Busquets. En l'acció següent, xut massa creuat d'Alsina i, al 80,intent de sorprendre el porter de Bernat amb un llançament del seu camp, però aturada d'Oliveros sota els pals.