Després de la renovació fa uns dies de Roberto Bou, el TBellès Team ha anunciat ara la continuïtat d'una altra peça important en l'equip, la de José Luis Gómez Miranda i, a més, el fitxatge de Misha Sekulova. Selu Gómez, com és conegut esportivament, és molt experimentat en proves per etapes, proves marató i ultramarató, un corredor dels que fan equip, amb gran professionalitat.

Selu Gómez disputarà principalment les proves per etapes i també les proves marató i ultramarató tant a nivell estatal com internacional amb un equip sòlid que domini totes les disciplines i cobreixi totes les dificultats que aquest tipus de curses comporten. «En les ocasions difícils on l'equip suma més que l'individualisme Selu Gómez sens dubte és la nostra millor opció», han apuntat des del TBellès Team.

Misha Sekulova s'incorpora al TBellès Team per reforçar l'equip femení. Selukova disposa d'un llarg recorregut i experiència en proves per etapes i proves marató. És nascuda a República Txeca però establerta a Espanya fa alguns anys ja. Aquesta última temporada Misha Sekulova va córrer la Titan Desert, entre altres proves per etapes. Amb aquestes incorporacions i encara alguna més per descobrir, l'equip s'està reforçant per poder competir al màxim nivell en totes les proves que hi participi. Des del TBellès Team han comentat que «aviat us desvetllarem alguna incorporació més i també algunes parts del calendari que disputarem l'any que ve».