L'Al-Hilal de Riad va anunciar el fitxatge del davanter del Pont de Vilomara Jonathan Soriano, que arriba lliure en rescindir el contracte amb el Beijing Guoan.

El vilomarenc, de 33 anys, signa per una temporada i mitja amb vigent campió de l'Aràbia Saudita i, després de passar la revisió mèdica, va ser presentat amb el seu nou equip. Segons el club saudita, dirigit el portuguès Jorge Jesús, Soriano començarà a entrenar després de les festes nadalenques.

Jonathan Soriano, format al futbol base del RCD Espanyol, portava al club xinès una mica més d'un any i mig, des del 2017, procedent del RB Salzburg.

«Estic content d'estar a l'Aràbia, de viure una nova experiència, i tinc amb moltes ganes de començar a jugar i ajudar l'equip a gua-nyar títols», va assegurar Soriano, que té un nodrit palmarès a l'estranger: va guanyar quatre lligues i quatre copes amb el Salzburg (2012, 2014, 2015 i 2016), i una copa, poc abans de marxar, amb el Beijing Guoan.

«El caçador», com el van anomenar en la seva presentació, vol seguir refermant la seva fama de golejador, ara en la seva nova aventura a l'Aràbia Saudita.