El Navàs es va endur el duel de la màxima rivalitat contra el Puig-reig per un clar 3-0 que permet al conjunt navassenc agafar aire a la taula i reforçar la seva moral de cara als propers partits.

Una primera part molt igualada en què els visitants van sortir millor i no van deixar desplegar el joc als locals. El Navàs va canviar la disposició tàctica a la meitat de la primera part i això li va permetre fer-se amb el domini del joc.

Els dos primers gols dels locals van arribar en una mateixa jugada, de falta lateral. El primer va ser en pròpia porta de Massafret i el segon, d'Arnau Deig, autor d'un doblet. Els navassencs van sortir a la segona part molt ben ordenats en defensa i esperant per rematar el partit al contraatac. I així va ser. En el tram final del duel, els locals van saber aguantar el resultat favorable.

Per tancar l'any 2018, el Navàs visita Puigcerdà, mentre que el Puig-reig rebrà el Súria.