El Club Bàsquet Artés va obrir el 2019 amb una nova victòria a la seva pista, aquest cop en la visita del Ciutat Vella barceloní, al qual es va imposar per tretze punts de diferència (89-76), en un partit que va ser retransmès en directe per la Xarxa TV.

Els jugadors artesencs van fer un mal inici de partit, especialment en l'aspecte defensiu, i això va provocar que els visitants anotessin un contundent parcial de 3-11. A partir d'aleshores, els homes dirigits perJordi Estany van reaccionar i van estar més encertats en el llançament exterior, i gràcies a aquest fet van poder finalitzar el primer quart amb tres punts d'avantatge(22-19). En el segon període, els atacs van predominar sobre les defenses d'ambdós equips i els locals van perdre la seva mínima diferència per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un empat a 43 punts.

Millora en defensa i escapada

En el tercer quart, els bagencs van millorar considerablement el rendiment en defensa i van poder obrir un forat de deu punts en l'electrònic (70-60). En els deu darrers minuts, el conjunt barceloní no es va rendir en cap moment, però els artesencs es van mantenir sòlids i van obtenir la cinquena victòria de la temporada. En la propera jornada del grup 1 de Copa Catalunya, el Club Bàsquet Artés visitarà la complicada pista del Granollers, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 19 de gener, a partir de tres quarts de sis de la tarda.