El Barcelona ha brillat com mai i ha recuperat Philippe Coutinho, que ha firmat un doblet, per remuntar els dos gols de desavantatge que tenia davant el Sevilla amb una inapel·lable golejada al Camp Nou (6-1) i accedir així a les semifinals de la Copa del Rei.

Els blaugranes han jugat un primer temps brillant i s'han avançat molt aviat al marcador, al minut 13, gràcies a un penal comès sobre Leo Messi i transformat per Coutinho. Encara que a punt ha estat el Sevilla d'empatar al minut 26, també des dels onze metres, però ho ha evitat amb una gran aturada Jasper Cillessen. I encara abans del descans, el Barça ha estat capaç d'empatar l'eliminatòria amb un gol afortunat de Rakitic.

A la represa han caigut dos gols consecutius. Coutinho, al minut 53, i Sergi Roberto, en el 54, han posar els blaugranes 4-0 al marcador. El Sevilla ha reaccionat i un gol d'Arana ha posat un perillós 4-1. Però Luis Suárez ha sentenciat al minut 89 des del segon pal i Messi ha tancat la golejada en el temps afegit en culminar un contraatac.