Els atletes Gerard Gil (Depor Runners) i Aina Torné (CERRR Igualada) es van imposar diumenge a la 46a edició de la Pujada Igualada-la Tossa de Montbui/8è Memorial Lluís Torrescasana. Enguany, la tradicional prova va estrenar un recorregut que transcor-ria per camins i rierols forestals durant set quilòmetres i mig, des de l'estadi atlètic d'Igualada fins a l'esplanada del castell de Montbui, al cim de la Tossa.

En categoria masculina, l'atleta Gerard Gil va vèncer amb un temps de 30' i 59'', i va avantatjar més d'un minut i mig el segon classificat, Albert Ferrer (UEC Anoia), que va completar el recor-regut en 32' i 31''. Nil Alonso (CERRR Igualada) va completar el podi amb un registre de 33' i 22''.

Pel que fa a les fèmines, la igualadina Aina Torné va assolir un triomf més ajustat. Aina Torné va necessitar 44' i 53'' per fer la pujada, i la segona, Sònia Magallón (CAI Popular), va travessar la línia d'arribada dotze segons després (45' i 05''). Olaya Rico (CAI Popular) va ser tercera amb un registre de 46' i 32''.

La cursa atlètica, organitzada pel CAI Petromiralles, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada, va tenir la participació de 39 corredors i es va complementar amb la 2a Caminada Popular, que va aplegar una seixantena de caminants.