Sumar el tercer triomf consecutiu a l'inici de la segona volta del campionat i afermar la candidatura arlequinada a segellar la quarta posició final a l'OK Lliga. Aquests són els propòsits amb els quals els jugadors de Ferran López es desplaçaran demà, diumenge, a la capital del Gironès, per jugar a la pista del penúltim classificat de la competició, el Citylift Girona (12.45 hores).

Les dues victòries signades pels anoiencs en deu dies, a la pista del Club Patí Vic (0 a 3) i a les Comes, en el derbi contra el Noia Freixanet (2 a 1), han compensat la der-rota encaixada a Calafell a l'última jornada de la primera volta, per un mínim 4 a 3.

Aquests sis punts han reintegrat els igualadins en el grup d'equips que malden per aconseguir el quart lloc final del campionat, que integren, en aquest moment, el Noia Freixanet (31 punts), el Lleida Llista Blava (30) i el Caldes (30). Els de Ferran López en sumen 29, a hores d'ara.

El Citylift Girona és una de les sorpreses negatives de la competició. A la plantilla blanc-i-vermella hi ha veterans il·lustres com el porter Jaume Llaverola i Raúl Pelicano, i figurava com un dels candidats a lluitar per inscriure, enguany, el nom de l'entitat rere el dels tres grans, Barça, Liceo i Reus. La destitució del tècnic Ramon Benito, a qui va substituir Josep Enric Torner, evidencia el desconcert del club davant la imprevista situació de l'equip a l'OK Lliga.

Tot i això, el partit obligarà l'Igualada Rigat a oferir les seves millors prestacions. El Citylift Girona va sumar, dimarts, a Alcoi els primers punts fora de casa (1 a 2). Aquest resultat va permetre als jugadors de Josep Enric Torner deixar el darrer lloc a la classificació i trencar una ratxa de quatre der-rotes consecutives.