El Tottenham va patir més del compte per derrotar el Newcastle (1-0) i el Chelsea es va refer de l'ensopegada de la darrera jornada amb una golejada davant el cuer Huddersfield (5-0).

Els jugadors de Mauricio Pochettino no van poder marcar fins al minut 83, quan Son Heung-Min va aprofitar una deixada de Fernando Llorente per fer un retall i xutar cap a la porteria de Dubravka, que va errar a l'hora d'intentar aturar la pilota. D'altra banda, els blues no van passar per sobre del seu rival i el va apallissar, gràcies als doblets de Hazard i Higuaín i la darrera diana de David Luiz.

En els altres partits disputats ahir, el Brighton i el Watford van empatar a zero, el Burnley i el Southampton van igualar a un, el Crystal Palace va tombar el Fulham (2-0), el Wolverhampton va guanyar al camp de l'Everton (1-3) i el Cardiff, que va brindar un emotiu homenatge a Emiliano Sala, va imposar-se al Bournemouth (2-0). Avui s'enfrontaran el Leicester i el Manchester United (15.05 h) i el Manchester City amb l'Arsenal (17.30 h), mentre que demà hi haurà el West Ham-Liverpool (21 h).