El Solsona va ensopegar en la seva sortida al camp del Térmens per la mínima, en un partit en què els homes entrenats per Joan Corominas van fer un gran joc, però la falta d'encert de cara a porteria els va condemnar a la derrota.

En els primers minuts, els jugadors visitants van sortir adormits i aquesta siutació va aprofitar-la l'equip de casa per marcar el primer gol, després d'una centrada lateral. A partir d'aleshores, els solsonins van controlar totes les facetes del joc i amb la possessió de la pilota van dominar a plaer. Els visitants van estevellar fins a tres cops la pilota al pal. Es va arribar a la mitja part amb un mínim 1-0 favorable a l'equip de casa.

A la represa, la dinàmica no va canviar fins al minut 68. El Térmens va aprofitar una errada en la construcció del joc dels solsonins per robar la pilota i ampliar l'avantatge amb el 2-0. El Solsona va seguir apretant i, set minuts més tard, va poder retallar distàncies des del punt de penal. En els darrers minuts el Solsona va gaudir de múltipes ocasions per remuntar, però l'equip de casa va saber aguantar les embestides per sumar els tres punts. La setmana vinent els jugadors del Solsona rebran la visita al seu camp del fort Alcarràs, equip que ocupa el segon lloc.