07 de febrer de 2019
07.02.2019

El Moto Club Manresa va obrir el social del Bages de trial a Can Taulé

06.02.2019 | 23:54
Imatge del trial de Can Taulé

El campionat social del Bages de trial del MC Manresa va donar inici, com és habitual a Can Taulé, a Súria. Va ser un trial molt disputat en totes les categories i amb un nivell de zones molt adequat a les exigències de cada pilot, amb passos tant tècnics com espectaculars. La participació va ser molt alta, amb un total de 81 inscrits. La bona meteorologia va afavorir que molts curiosos s'acostessin a les zones per gaudir de l'espectacle.

Els primers classificats en cadascuna de les categories van ser: en nivell vermell, 1r Pere Borrellas (Gas Gas), 2n Jordi Estany (Beta) i 3r Gil Vila (Gas Gas); en nivell blau, 1r Jordi Ramonet (TRS), 2n Ricardo Alcaraz (Sherco) i 3r Rui Alves (Gas Gas); en nivell verd, 1r Josep Sala (Montesa), 2n Gerard Vidal (Gas Gas) i 3r Joan Ollé (Beta); en nivell groc, 1r Josep M. Gassó (Montesa), 2n Enric Culell (Sherco) i 3r Jordi Pascual (Beta); en nivell infantil verd, 1r Bernat Vendrell (Beta) i 2n Ramon Godino (Beta); en nivell infantil groc, 1r Pau Castias (Gas Gas), 2n Adela Godino (Beta) i 3r Fèlix Sangrà (Beta); en clàssiques verd, 1r Jordi Tarruella; i en clàssiques groc, 1r Josep Jordana (Montesa) i 2n Lluís Masó. El trial següent es diputarà el 24 de febrer a Navarcles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit