Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça sempre ha obtingut un resultat positiu a Lió quan hi ha jugat un partit de la Champions

El Barça sempre ha obtingut un resultat positiu a Lió quan hi ha jugat un partit de la ChampionsGUILLAUME HORCAJUELO/AGència EFE

Dos empats i una victòria. Aquest és el balanç dels tres partits corresponents a la Lliga de Campions que el FC Barcelona ha disputat a Lió. L'última vegada que ambdós equips es van enfrontar va ser ara fa una dècada, la temporada 2008-09, també en els vuitens de final. El Barça de Pep Guardiola va empatar a 1 a l'antic estadi de l'Olympique, el Gerland. Els blaugrana van superar l'eliminatòria en golejar al Camp Nou amb contundència (5 a 2). Leo Messi va materialitzar el tercer gol barcelonista. Gerard Piqué va jugar els dos partits, i Sergio Busquets, només el d'anada.

Les altres dues visites van cor-respondre a la primera fase de la màxima competició continental i es van saldar amb un empat a dos i un ajustat triomf (2 a 3).

L'Olympique de Lió retorna als vuitens de final de la Lliga de Campions després de set temporades d'absència. Memphis Depay i el golejador Nabil Fekir han estat clau per als de Bruno Genesio, sense oblidar Moussa Dembélé, que ha fet cinc gols en els últims vuit partits que ha jugat.

Prem per veure més contingut per a tu