El Berga va aprofitar l'empat del fins ara líder Parets per recuperar el lideratge (per més gols a favor), després d'imposar-se per 2-3 del camp del Juan XXIII. Els berguedan van tenir un efectiu inici de partit i, ja al minut 17, després d'una jugada per la banda dreta, Joanet va centrar a la perfecció perquè Sua enviés la pilota al fons de la xarxa. Els locals haurien pogut empatar vuit minuts més tard, però va ser un clar fora de joc. Abans del descans, i amb una gran jugada col·lectiva, Noguera va posar per davant els blanc-i-vermells. A la represa, els homes entrenats per Joan Prat van obrir forat amb un espectacular gol de Vila des de fora l'àrea. Els locals van pressionar en el tram final i de penal van reduir distàncies (2-3). El Berga va saber mantenir l'avantatge per acabar imposant-se.