Els manresans van saltar concentrats a la pista, sabent de la importància del duel ja que el Sant Josep és un rival directe per a les posicions capdavanteres de la categoria. Des de bon començament els visitants es van posar davant i van aconseguir que el Sant Josep no encetés l'electrònic fins al minut 5. A partir de llavors els locals van reaccionar i el duel es va igualar (18-22).

Procés que es va repetir en el segon quart, els manresans van tornar a sortir molt bé i van aconseguir distanciar-se de 10 punts, però un cop més els badalonins van retallar la diferència abans d'acabar la primera part (37-43).

A la represa, un altre cop millor arrencada visitant per aconseguir el màxima avantatge del partit (52-39), els locals es van refer però sense poder reduir la distància de 6 punts arribat al final del primer temps.

El darrer quart els bagencs van mostrar serietat, tot i l'empenta final del Sant Josep, i es van emportar una victòria de gran valor, ja que l'empata a 4 victòries amb els badalonins.