Tres jugadors del Club Billar Manresa (Jordi Oliver, Francesc Hernández i Manel Lozano) van participar en el Campionat d'Espanya de Billar Artístic celebrat a Baeza (Jaén). Oliver va aconseguir la medalla de bronze en perdre les semifinals per un marcador molt ajustat. Hernández va aconseguir un resultat molt meritori, la sisena plaça després de ser primer a la fase de grups. Lozano va quedar eliminat a la primera tanda.

El cap de setmana que ve es reprendrà la competició de billar artístic amb la celebració, a Manresa (passatge Dipòsits Vells, 4, baixos), del campionat de Catalunya de l'especialitat, amb entrada lliure per a tots els aficionats.

Hi prendran part nou billaristes, quatre del Club Billar Manresa. En el grup A, Xavier Fonellosa, Miquel Argemí i José Algaba; en el grup B, Jordi Oliver, Jaume Norberto i Marc Mérida; i en el grup C, Francisco Hernández, Manel Lozano i Arturo Gómez.

Els horaris són els següents: dissabte, dia 23, a les 10 h (quatre sets) i a les 16.30 h (dos sets). Diumenge a les 10.30 h, semifinals i a les 16 h, la gran final.