El juvenil del Manresa FS va empatar en una de les pistes més complicades de la categoria, la del Palma Futsal. L'equip entrenat per Kim Esteller es va desplaçar a les Illes Balears amb tots els efectius disponibles, després de la recuperació de Pol Flotats. Els blanc-i-vermells van entrar intensos al partit i en pocs minuts ja estaven condicionats perquè els havien xiulat tres faltes en contra. La primera part es va tancar amb 0-0 però no pas per falta d'ocasions.

Al segon temps, els del Bages van agafar la iniciativa i van anotar al minut 23. Una ràpida transició d'Iker Fernández acabava al fons de la xarxa, després d'una paret amb del Moral. Els locals van aconseguir empatar aprofitant una errada defensiva del Manresa FS. El marcador no es va moure més, tot i la insistència dels dos equips.

El punt, mol ben valorat pels del Bages, deixa l'equip a la cinquena posició. El pròxim cap de setmana reben el Mataró dissabte i jugaran a Bellver de Cerdanya diumenge (3a ronda de la Copa Catalunya).