Segueix-nos a les xarxes socials:

La Salle no té un bon cap de setmana i encaixa dues noves ensopegades

La Salle Manresa S. Gol no va tenir el seu millor cap de setmana, ja que va encaixar dues derrotes més en el grup 2 de Primera Catalana. Cronològicament, la primera va arribar dissabte a la tarda, en el partit de la jornada actual, la dissetena, quan els bagencs van caure a la seva pista contra el Ramon Llull barceloní per 65-72. Poc temps després, ahir al matí, els lasal·lians tampoc van poder assolir la victòria en el seu desplaçament a la complicada pista del Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat (71-68), en un matx aplaçat de la jornada anterior, la setzena.

En el matx davant els barcelonins, el conjunt dirigit per Jordi Romeu va fer una gran primera part i va arribar al descans amb 19 punts d'avantatge en el marcador (46-27). En la segona meitat, però, tot va canviar i els manresans es van col·lapsar, tant en defensa com en atac. Això ho va saber aprofitar el Ramon Llull per clavar un parcial de 9-25 i acostar-se a tres punts al final del tercer quart (55-52). En els darrers deu minuts La Salle no va reaccionar, i els visitants van capgirar el marcador i es van endur el triomf.

D'altra banda, el duel a la pista del Collblanc va ser molt igualat, i els lasal·lians van arribar amb opcions de triomf fins els darrers minuts. En aquests, una cistella de Martínez i dos tirs lliures convertits per Belver van donar el triomf als locals. Albert Llort, amb 19 punts, va ser de nou el jugador més destacat dels bagencs.

Prem per veure més contingut per a tu