El Tenea Esparreguera es va endur una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Salou, al qual no va donar cap possibilitat i el va derrotar per un contundent 84-46. Amb aquest resultat, els esparreguerins acumulen cinc victòries consecutives i són l'equip més en forma del grup C-A de la Lliga EBA.

En el primer quart només hi va haver un equip sobre la pista, el del Baix Llobregat Nord, que va agafar una clara diferència de catorze punts al final del mateix (27-13). El segon període va ser molt anivellat i, per tant, els jugadors dirigits per Òscar Navarro van poder mantenir, i fins i tot ampliar, el marge a la mitja part de l'enfrontament (45-28).

En la segona meitat els esparreguerins van tornar a fer una bona sortida i van clavar un parcial de 17-8 per sentenciar el matx ja al final del tercer quart (62-36). En els deu darrers minuts, el tècnic local va tenir temps, fins i tot, de fer jugar tots els integrants de la plantilla i donar alguns minuts de descans més del que sol ser habitual als indiscutibles.