L'entrenador del Reial Madrid, Santiago Solari, no va voler entrar en les polèmiques que han rodejat el club blanc els darrers dies en la roda de premsa d'ahir. El tècnic argentí va assegurar que Gareth Bale està «enfocat» en el clàssic que es disputa avui al Bernabéu. Sobre el gol que el futbolista gal·lès no va celebrar el cap de setmana passat contra el Llevant, assegura que «no ens podem quedar en allò anecdòtic» i dona més importància a la concentració dels blancs de cara al partit contra el Barça.

El tècnic del Reial Madrid també va evitar l'especulació respecte a la titularitat al lateral esquerre de Marcelo o Reguilón. «Cada partit és un món i la nostra afició és l'únic titular indiscutible», va afirmar el tècnic argentí, que espera gaudir d'un partit que «sempre posa Espanya com a capital del futbol mundial».

Sobre la polèmica amb el VAR després del penal assenyalat a Casemiro, Solari va deixar clara la seva posició. «Tothom qui coneix la regla 12 sap que no hi ha discussió respecte al penal de l'altre dia», va sentenciar el tècnic blanc, que va demanar que es deixin «tranquils» els àrbitres quan encerten en les decisions. En ser preguntat pel blaugrana Messi, Solari va assegurar que no l'espantava la seva presència al camp i que els futbolistes no coneixen aquesta paraula quan competeixen. «El futbolista sempre gaudeix de la competició i posem el cor i el físic per guanyar cada partit», va afirmar l'argentí.