La segona prova del Campionat d'Espanya de Motocròs es va disputar a la localitat toledana de Talavera de la Reina. A la categoria de MX 125, el balsarenyenc Guillem Farrés (KTM) va pujar al podi, després de classificar-se en tercera posició, i va ser quart a la primera cursa i tercer a la segona.

A la categoria MX 2 elit, Simeó Ubach, del MC Baix Berguedà, amb Husqvarna, va ser quart, després d'un cinquena i una quarta posició. A més, va imposar-se en totes dues mànegues a l'Holeshot Hesperia Michelin (pilot que fa la primera volta més ràpid). Oriol Casas, amb KTM, va ser cinquè, sisè a la primera mànega i cinquè a la segona. Salvador Ubach, amb KTM, catorzè, amb un quinzè i tretzè llocs. La classificació provisional d'aquesta categoria és liderada per Iker Larrañaga, amb 100 punts; Oriol Casas és tercer amb 69 punts, Simeó Ubach, quart amb 68 punts, i el seu germà Salvador, dissetè amb 17 punts.

En MX 1 elit, Lluís Riera, amb Yamaha, va ser catorzè, dotzè a la primera manega i tretze a la segona, mentre que el pilot de MC Can Taulé, Ramon Brucart, amb Suzuki, va acabar dinovè, amb dues dinovenes posicions.