El València serà el rival del Barça en la final de la Copa del Rei després que el conjunt de Marcelino fes bo el 2-2 de l'anada i afegís un altre gol a la semifinal en el partit d'ahir. El Betis, que en una setmana ha quedat fora d'Europa i veu com es fon el somni de jugar la final de Copa al seu estadi, va tenir més arribades. A la primera part, Canales va poder marcar de falta directa i després Jaume Domènech va intervenir amb encert a una rematada de Mandi.

A l'inici de la segona part, el València va fer un pas endavant i es va trobar amb el gol. Va ser Rodrigo qui va rematar una passada de Gameiro en una acció en què Mandi trencava el fora de joc.

El Betis va fer canvis i va tenir ocasions fins al final, sobretot un cop de cap de Loren a fora i una rematada de Lo Celso que va aturar Jaume, però ja no va poder capgirar la situació.