La Molina és un clar exemple d'estació d'esquí accessible, un espai dissenyat perquè persones amb discapacitat física o visual puguin tastar la neu de ben a prop i practicar tota mena d'esports a l'aire lliure. Per això l'han escollida com a seu de la Copa del Món de la categoria para-snowboard que s'hi celebrarà de dilluns a divendres de la setmana vinent.

La Molina ja ha acollit proves a càrrec del Comitè Paralímpic Internacional (IPC, en les sigles en anglès): l'any 2013 va acollir els Mundials IPC d'esquí alpí i el 2015 va ser l'escenari dels Mundials IPC de snowboard i de la Copa del Món IPC d'esquí alpí. Finalment, el 2017 va ser la seu de la Copa del Món IPC para-snowboard. En aquest sentit, doncs, es podria dir que La Molina i la competició són dos elements inseparables que es van retrobant durant les últimes temporades.

Del 4 al 8 de març, de dilluns a divendres, se celebrarà la Copa del Món IPC para-snowboard i de l'11 al 16 de març, la Copa del Món IPC d'esquí alpí adaptat en el que serà un segon capítol d'un març de grans competicions a La Molina amb esportistes internacionals que mostraran el seu gran nivell.