En una final intensa, el Barça Lassa es va adjudicar la Copa d'Espanya de futbol sala, en imposar-se per 2 a 1 a ElPozo Múrcia. Sis anys després, els blaugrana han recuperat el ceptre en aquesta competició. El partit va mostrar la igualtat que va reflectir el marcador final, amb bons minuts per a cadascun dels equips. La primera part va ser del Barça, amb Fer-rao de protagonista, amb un recital en la seva posició de pivot. Ell mateix va anotar l'1 a 0 després de recuperar una pilota (min 13). Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, Pito va empatar amb un gol per l'escaire, al minut 25. ElPozo manava amb el joc però el Barça va saber frenar-ho a temps i Ferrao va tornar a ser clau, ara amb una paret amb Marcenio, que va fer el 2 a 1 (min 30). Des de llavors el Barça va saber contenir l'empenta del Pozo.