El Monbus Igualada va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita d'un dels equips més fluixos del grup C-A de la Lliga EBA, un Castellbisbal que va caure per un resutat contundent de 86-65 i que ja acumula catorze derrotes de forma consecutiva.

Els locals van dominar el matx des del principi i al final del primer quart ja havien assolit set punts de marge (27-20). En el segon període, els visitants van oposar més resistència, però els anoiencs van ampliar la renda fins al 48-38 del descans.

En la represa, la tònica va ser gairebé la mateixa i el tècnic local, Jordi Martí, va poder dosificar els seus jugadors més importants sense veure perillar el resultat. Al final del partit, Martí, que va rebre un obsequi en commemoració dels seus 300 partits a EBA, va declarar que «tots els partits són molt difícils i tots els rivals mereixen el màxim respecte. Hem guanyat un equip molt combatiu que mai ha donat el partit per perdut. Satisfet per l'actitud i la implicació de l'equip. Content també per la participació dels joves».