El Barça Lassa, després de tenir dues derrotes consecutives entre competició domèstica i Eurolliga, es va retrobar ahir amb el triomf contra el San Pablo Burgos, que, malgrat nedar contra corrent els 40 minuts, mai es va deixar anar i va competir al Palau Blaugrana fins als darrers instants.

L'equip de Pesic va tenir homes molt encertats com un Pau Ribas que va ser autor de 20 punts ahir, Víctor Claver (14) i un Seraphin que en va aportar 17 i va dominar a la pintura amb 7 rebots. L'equip local es va escapar amb el parcial de 26-14 al segon quart que oferia un avantatge de 53-36 en arribar a la mitja part. El San Pablo es va posar en mans de Benite, autor de 16 punts, de Cancar (14) i Sutton (17), però va acabar cedint davant la superioritat física blaugrana.

El tercer quart va resultar més igualat, però el Barça el va acabar vint punts amunt (74-64). Quan ja semblava tot decdit, el conjunt de Burgos va treure el seu orgull i es va acostar amb un 82-72 a només cinc minuts del final.

Els locals, que havien baixat en encert, van recuperar eficàcia en els triples gràcies a Pangos i Ribas (88-74). Les esperances de poder remuntar del San Pablo ja es van esvair però els de Burgos no van defallir i van perdre només de 9.