El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquest cop davant un dels equips forts del grup 1 de Copa Catalunya, un CEB Girona al qual es va imposar per un contundent resultat de 105-75, en el millor partit de la temporada d'uns bagencs que acumulen sis triomfs de forma consecutiva i que es mantenen invictes en la segona volta de la competició.

Els jugadors dirigits per Jordi Estany van fer un mal inici de partit, en el qual van permetre al rival anotar amb certa facilitat i obtenir nou punts de renda (6-15), fet que va obligar el tècnic local a demanar temps mort. Tot seguit, els artesencs van reaccionar i van millorar, especialment en defensa, per tancar el primer quart amb només tres punts de desavantatge (22-25). En el segon període, el matx es va igualar fins als dos dar-rers minuts, quan els locals van clavar un parcial de 13-2 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb deu punts d'avantatge (53-43).

La segona meitat va començar igual que va acabar la primera, amb un nou parcial de 15-2 favorable a un Artés molt encertat en els triples (va anotar 14 dels seus 31 intents). En el tercer quart el duel ja estava del tot sentenciat (82-57) i, per tant, els deu darrers minuts no van tenir gaire història, i els aficionats artesencs van poder gaudir amb el seu equip.