L'Yvette Pons Igualada va visitar la pista del Tarragona, en un matx que havia de servir per refer-se de la dura derrota de la setmana passada contra el Roser. Però no va poder ser, ja que les pèrdues de pilota i els baixos percentatges d'encert tan en els tir de dos com des del perímetre van condemanar el conjunt igualadí a una nova der-rota, que sembla deixar defintivament enrere la bona dinàmica de les darreres setmanes.

Les anoienques van anar a remolc de les tarragonines gran part del partit; això sí, sense deixar que s'escapessin. Fins al darrer quart, en què les imprecisions i el baix percentatge d'encert van acabar de sentenciar les opcions de victòria de l'Igualada.

A més, s'hi va sumar l'encert de tres jugadores del Tarragona, Peña, Hughes i Pascual. Van ser un autèntic malson per a la defensa visitant, que va veure com només elles tres aconseguien anotar 49 del 75 punts de l'equip.

En l'òrbita de l'Igualada, toca oblidar aquest duel i pensar en el següent rival, el Citylift GEiEG Uni Girona, conjunt que es troba entre els capdavanters de la categoria, situat en una consolidada tercera posició, i que només ha sumat 4 derrotes en 20 partits. El matx serà dissabte, a les 19.30 h, a les Comes.