Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça vol aprofitar la derrota matalassera per obrir més forat

El Barça vol aprofitar la derrota matalassera per obrir més foratMarta Pérez/efe

El FC Barcelona visita aquesta nit (20.45 h) el Betis al Benito Villamarín. El conjunt blaugrana tindrà un enfrontament exigent però amb un premi suculent si venç, després de la derrota de l'Atlètic de Madrid ahir a Bilbao (2-0). Els homes entrenats per Ernesto Valverde tenen, doncs, una oportunitat d'or per deixar pràcticament sentenciada la Lliga Santander. I és que, amb la victòria, els blaugrana obtindrien un avantatge de 10 punts respecte dels matalassers.

El Betis té encara en el record el sonat triomf aconseguit en la primera volta al Camp Nou (3-4), cosa que va suposar la segona i darrera derrota de la lliga fins ara de l'equip de Valverde -la primera va ser a Leganés (2-1). El tècnic blaugrana va destacar ahir en la roda de premsa la importància que té l'enfrontament contra el conjunt verd-i-blanc: «És un partit vital, una sortida molt complicada. És important mirar el que va passar a l'anada, és l'únic equip que ens ha guanyat al Camp Nou. Sabem què ens exigirà el Betis. No crec que els falti tensió, als meus jugadors».

Per al partit d'avui, el tècnic del conjunt blaugrana no podrà comptar amb els lesionats Thomas Vermaelen, Rafinha Alcántara i Ousmane Dembélé.

Prem per veure més contingut per a tu