Sant Sebastià dictarà sentència. Després de l'empat a dos triomfs en els quatre partits disputats fins ara de la final de la lliga, el cinquè que es jugarà avui (21.30 h) determinarà el campió entre el Txuri Urdin i el CG Puigcerdà. En cas de victòria, els ceretans aixecarien el trofeu onze anys després de la dar-rera lliga aconseguida, el que seria tota una fita després de les dificultats dels darrers anys.

Segons el tècnic ceretà, Salva Barnola, «ja no es val a badar, ja és un premi ser aquí, però no ens conformem, volem el títol de lliga. No tenim marge d'error ja que només queden 60 minuts. Ja no val excuses, som conscients de les dificultats però tot l'equip està molt motivat per donar-ho tot sobre el gel i oferir la lliga a la seva afició desplaçada a Donosti. El CG Puigcerdà té quatre jugadors tocats que seran dubte fins a darrera hora. La nostra lliga ja l'hem gua-nyada, la nostra fita era tornar a omplir la pista, que durant 15 dies es parlés d'hoquei gel a la vila, això és el que ens omple, a tota la gent del CG Puigcerdà», ha afegit Barnola.

Les forces dels dos equips, que han demostrat ser més equilibrades que mai, tornaran a xocar de nou avui dissabte. Aquesta vegada ja per decidir el campió.