Després de la victòria en lliga contra el Betis, arriba una nova aturada de seleccions que ja ha deixat en quadre la plantilla blaugrana. Només set jugadors s'han quedat a Barcelona: Piqué, Lenglet, Malcom, Boateng i els lesionats Dembélé, Rafinha i Luis Suárez. La resta de jugadors, concretament 16, han viatjat amb les seves respectives seleccions per disputar els seus compromisos internacionals.

Espanya

La Roja és la selecció que més representants blaugranes tindrà i és que s'ha emportat a Jordi Alba, Sergi Roberto i Sergio Busquets. Els jugadors blaugranes jugaran dos partits de classificació per a l'Eurocopa 2020 contra Noruega (dissabte 23) i Malta (dimarts 26). Carles Aleñà també jugarà dos partits, però amistosos i amb La Rojita. Els dos seran a Espanya i tindran com a rival a Romania (dijous 21) i Àustria (dilluns 25).

Brasil

Coutinho i Arthur també han estat seleccionats pel combinat carioca. Serà una oportunitat perfecte perquè Coutinho recuperi el somriure i Arthur s'afianci com el líder del mig camp de la selecció brasilera amb dos partits amistosos.

Argentina

Leo Messi torna a la selecció argentina després de la seva "retirada". El 10, però no viatjarà gaire lluny ja que només haurà de jugar un partit amistós contra la selecció veneçolana a Madrid el divendres 22.

Croàcia

Després d'un molt bon paper al Mundial amb el seu segon lloc, Croàcia no podia deixar de comptar amb Rakitic i menys quan es juguen dos partits oficials de classificació per a l'Eurocopa. Aquests partits seran contra Azerbaidjan (dijous 21) i Hongria (diumenge 24).

França

L'actual campiona del món ha convocat a Samuel Umtiti tot i que aquest no hagi disputat gaires minuts en el que portem de temporada per culpa de la seva lesió. Tot i això és un dels jugadors preferits de Deschamps i per tant no podia fallar als compromisos de la selecció francesa contra Moldàvia (divendres 22) i Islàndia (dilluns 25).

Alemanya

Ter Stegen també té dos compromisos internacionals amb la selecció que està intentant renovar Joachim Low. Demà, dimecres 20 jugarà un amistós contra Sèrbia mentre que el diumenge 24 es jugarà la classificació a l'Eurocopa contra Holanda.

Holanda

I l'altre porter blaugrana serà qui es veurà la cara amb Ter Stegen. Cillessen també ha de jugar els partits de classificació de la seva selecció i ho ha de fer contra Bielorússia (dijous 21) i Alemanya (diumenge 24).

Portugal

Continuen els partits de classificació per a l'Eurocopa 2020. En aquest cas Semedo defensarà els interessos de Portugal contra Ucraïna (divendres 22) i Sèrbia (dilluns 25).

Bèlgica

Vermaelen també buscarà minuts amb la seva selecció. Bèlgica té apuntada al calendari els partits contra Rússia (dijous 21) i Xipre (diumenge 24).

Xile

A Arturo Vidal li espera un viatge llarg ja que haurà de jugar els dos partits de la seva selecció a Estats Units. Xile jugarà dos amistosos contra Mèxic (dissabte 23) i Estats Units (dimecres 27).

Colòmbia

Tot i no comptar gaire per Valverde, Murillo sí que és un jugador important per la selecció cafetera. Per això viatjarà a Àsia per jugar dos partits contra Japó (divendres 22) i Corea del Sud (dimarts 26).