La derrota blaugrana en la seva visita al Bayern de Munic, que es va consumar amb la cistella sobre la botzina de Petteri Koponen, va acomiadar els de Pesic del quart lloc a la lliga regular a l'Eurolliga. El Barça Lassa, que des d'ahir ja està classificat matemàticament per als play-off, els afrontarà amb el factor pista en contra. El triomf de l'Anadolu Efes per un resultat de 84-91 a la pista del Buducnost aparta l'equip català del Top 4.

El Barça, que a les dues últimes jornades rebrà al Palau els equips del Buducnost i el Khimki, se les haurà gairebé segur amb l'Efes en el seu intent d'entrar a la final four de Vitòria. Ahir, al partit a Munic, no van jugar ni Seraphin ni Adam Hanga, aquest darrer per la mort del seu avi. El Barça Lassa va anar davant gairebé sempre, i quan va començar el darrer quart tenia un avantatge de 12 punts (51-63) que semblava definitiu. Però els jugadors del Bayern de Munic van saber remuntar i vencien per dos punts 71-69 al darrer minut. Una falta de Lucic a Blazic va fer que l'eslovè empatés gràcies a dos tirs lliures. Però en l'última acció del matx, el finlandès Koponen, exjugador del Barça, va anotar un tir decisiu des de cinc metres.

Avui, decisiu Baskonia-Madrid

La 28a jornada de l'Eurolliga té aquest divendres més partits, i en destaca un al Buesa Arena. Amb la visita del Madrid, el Baskonia ha de sumar per no complicar-se el seu accés als play-off. L'equip de Perasovic és sisè amb 14 victòries, les mateixes que l'Armani Milà, l'Olympiacos i el Panathinaikos. El partit a Vitòria començarà a les 20.30 hores.

En l'Eurocup hi ha les tornades de semifinals. El València juga a la pista de l'Unics Kazan (17 h) i l'Andorra rep l'Alba Berlín (20.15 h).