En la quinzena jornada de lliga de la Primera Estatal femenina, el Club Natació Minorisa jugarà de local a les seves instal·lacions de les Piscines Municipals. El rival és dels més poderosos de la categoria, el CN Catalunya, i el partit s'iniciarà a les 16.45 hores.

Les noies d'Ángel Peirón són en vuitè lloc (de deu equips), amb un total de 10 punts, amb dos de marge sobre el CN Marbella (8) i quatre respecte de la UE Horta (6), l'equip que ho té pitjor per poder mantenir la categoria. L'equip del Bages, que s'estrena enguany en la Primera Estatal, ha guanyat tres dels seus partits i n'ha empatat un altre. Pel que fa al CN Catalunya, és el segon a la classificació amb 36 punts (12 victòries i 2 derrotes), a sis de l'imbatut Boadilla.

En la jornada del cap de setmana passat, les manresanes es van desplaçar precisament a Madrid per enfrontar-se al líder Boadilla, que no va donar cap opció. Es va perdre per un contundent resultat de 21-4, un marcador que podia ser esperable. Els parcials van ser de 5-1, 4-0, 3-2 i 9-1.