El Club Bàsquet Martorell va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita del Mataró Parc Boet, al qual es va imposar per un resultat final de 73-65.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (19-19 al final). En el segon període només hi va haver un equip sobre la pista, el del Baix Llobregat Nord, que va anotar un parcial de 22-9 per tal d'arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tretze punts de diferència (41-28).

En la represa, els visitants van provar de reaccionar i van finalitzar el tercer quart només sis punts per sota en l'electrònic (55-49). En els deu darrers minuts, els locals es van mantenir sòlids i van aconseguir lligar l'onzè triomf de la temporada. En la pròxima jornada, el Club Bàsquet Martorell visitarà la complicada pista del Mataró Feimat, en un matx que es posarà en marxa diumenge que ve, 31 de març, a partir de les sis de la tarda.