El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Grup Barna, al qual es va imposar per un resultat final de 89-84, en un matx que es va haver de resoldre després d'una pròrroga.

El conjunt visitant va fer una gran sortida i va aconseguir agafar set punts de marge al final del primer quart (14-21). En el segon període la tendència va ser més o menys la mateixa, i els jugadors barcelonins van obtenir una màxima diferència de dinou punts (22-41), que es van veure retallats a catorze a la mitja part de l'enfrontament (31-45).

Tornant de vestidors, l'equip dirigit per Jordi Estany va millorar el seu nivell en defensa, va provar diverses alternatives i va anar entrant en el partit. Al final del tercer quart, el Grup Barna seguia gua-nyant, però ara per vuit punts (51-59). En el darrer període els bagencs, encoratjats una setmana més pels seus fidels aficionats, van seguir remuntant i van aconseguir situar-se davant en el marcador en l'últim minut, gràcies a una cistella de Josep Burgès (73-71). En la possessió següent, Marc Subirachs va fer un dos més un, però va errar el tir lliure i el matx es va haver de decidir en el temps extra. En aquest, els artesencs van començar millor i es van endur una patida i treballada victòria. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés visitarà la pista del penúltim classificat del grup 1 de Copa Catalunya, l'Horta, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 6 d'abril a partir de dos quarts de vuit del vespre.