El pilot manresà Toni Elías, de 36 anys, ha començat amb força al campionat americà de Superbikes, conegut com a MotoAmerica. Si en el primer cap de setmana, al circuit d'Atlanta, va aconseguir una segona posició i una victòria que el van col·locar com a líder, aquest dissabte ha refermat la seva posició amb un altre triomf. Ha estat en la primera de les dues curses del cap de setmana gran del motor que es viu a Austin (Texas) en el Circuit de les Amèriques i coincidient amb el Mundial de Motociclisme que també s'hi disputa. Aquesta nit, després de la prova de MotoGP amb Marc Márquez,Valentino Rossi i companyia, les Superbikes de MotoAmèrica tornaran a competir, serà a les 22,30, hora catalana i es donaran un total de quinze voltes al circuit.

En la prova d'ahir, Elías i la seva Suzuki de l'equip Yoshimura, es van desfer en una arribada molt renyida de Cameron Beaubier (Yamaha) per només 89 centèssimes i tercer va ser Garret Gerloff, també amb Yamaha, a dues dècimes. El company d'Elías al Suzuki Yoshimura, Josh Herrin, va ser quart a gairebé dos segon del bagenc. A la classificació general, esperant el que passi aquesta nit, Elías és primer amb 70 punts seguit de Cameron Beaubier amb 61. El manresà, excampió del món de Moto2 del 2010, va ser subcampió a MotoAmerica el 2018 i en el 2017 va aconseguir guanyar el títol.