Dues medalles de judokes de l'Esport 7 en els campionats de Catalunya universitaries que es van celebrar a Barcelona, a les instal·lacions de la UB i previs per als campionats d'Espanya i per a l'europeu d'aquest grup.

Cristina Juárez (Esport 7), que representava la Universitat de Vic, era la primera classificada en la categoria de menys de 63 quilos. Per la seva banda, Enzo Rouja, qui representava la Universitat de Vic, va aconseguir igualment la primera posició i la medalla d'or en la seva competició.

Víctor Gómez va ser finalment el cinquè classificat en la catergoria de -73 quilos, representant la Universitat de Vic. Enric Guerra, de la UAB, va ser també cinquè en -60 quilos, com Lucas de Nardo (UAB) en menys 81 quilos.

D'altra banda, el cap de setmana passat es va celebrar al dojo del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, al Congost de Manresa, el Torneig Interclubs de Brazilian Jiujitsu, amb més de 60 competidors de set clubs, entre ells l'EBOX d'Igualada i l'Esport 7. Cal destacar els bons resultats de Josep Fàbregas, Oriol Almirall i Marc Ayala, primers classificats.