Amb jornada de dimecres festiu avançada al cap de setmana amb motiu de la final de la Copa del Rei de futbol sala, el Manresa FS rep el Sogorb (18 h), un equip descendit de fa unes jornades a la Tercera Divisió Nacional. Fins ara, el conjunt valencià només ha guanyat una vegada fora de casa, va ser a la Barceloneta per 3 a 6; a banda d'un empat obtingut de Cerdanyola. En la resta de compromisos com a visitant, tot han estat derrotes, algunes però força mínimes quant al marcador final.

El Sogorb visita Manresa sent penúltim a la taula amb 15 punts però amb la intenció de donar la cara fins al final. Té 4 partits gua-nyats, 3 empats i 19 derrotes.

Per la seva banda, el Manresa FS, en plena lluita per una plaça de la Copa del Rei, convocarà tres juvenils per completar la plantilla. Serà una jornada especial, ja que els jugadors manresans lluiran la nova samarreta commemorativa del 40è aniversari. Avui també, ja es posarà a la venda al públic per primera vegada.

Preliminar de luxe

Abans del Manresa-Sogorb, es jugarà al Pujolet (16.30 h) un atractiu enfrontament de juvenils entre el mateix club manresà i el FC Barcelona corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya (partit únic).