L'Unicaja no va descansar en el dia del treballador i es va posar la granota de feina per derrotar el Movistar Estudiantes (72-80) i aconseguir la divuitena victòria de la temporada, pensant ja en ser cap de sèrie en el play-off de la Lliga Endesa. Wiltjer, Lessort i Shermadini van ser els homes més encertats dels visitants.

D'altra banda, els madrilenys van fer un partit infaust en atac, en què només Whittington i Hakanson van respondre, i encadenen set derrotes en els últims vuit partits disputats, que els complica cada cop més la permanència a la competició.

Els nervis van passar factura als locals a l'inici, però a base de força de voluntat van aconseguir acostar-se en el marcador a la mitja part (40-42). En la segona meitat, els malaguenys van començar a obrir forat en el marcador (46-59), però l'Estudiantes no es va rendir en cap moment i va fer treballar els jugadors dirigits per Luis Casimiro fins al final.