07 de maig de 2019
07.05.2019

La FUB i el Baxi posaran en marxa la International Manresa Basketball Academy, a l'estiu

06.05.2019 | 23:52

Aquest proper divendres hi ha anunciada la presentació d'una nova iniciativa, la International Manresa Basketball Academy (IMBA), que neix impulsada per la Fundació Universitària del Bages (FUB) i pel Bàsquet Manresa SAE. En una primera experiència, es faran campus el proper estiu (dos cicles de 15 dies de durada) dirigits a joves jugadors i jugadores, a partir de 16 anys, amb talent esportiu i que tinguin també interessos en el món de l'ensenyament, ja que es vol que els dos àmbits vagin molt units. L'objectiu de l'IMBA és crear cursos sencers en què jugadors d'arreu del món es puguin formar esportivament i també escolarment, estudiant el batxillerat internacional i tenint la seva residència a la capital del Bages, a la residència de la qual disposa la FUB.

Un propòsit és que els joves esportistes es puguin formar per arribar a integrar-se en equips de l'elit mundial, gaudint amb el contacte d'entrenadors amb un nivell reconegut. Divendres, a la presentació a la sala d'actes de l'edifici FUB-2, hi seran presents Valentí Martínez (com a director general de la FUB), Josep Sàez (com a president del Bàsquet Manresa), el regidor d'Esports, Jordi Serracanta, i el coordinador d'aquesta IMBA que està a punt de néixer, Marc Bernadich. Durant l'acte es donaran detalls i dates més concretes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.