L'equip cadet del Catalana Occident, que es va classificar de forma brillant per al campionat d'espanya cadet, en finalitzar tercer el català de Balaguer, debutarà demà en la fase final que tindrà lloc a Huelva.

El primer oponent dels manresans, que són al grup D del campionat, serà el Fundación 5+11 de Vitòria, l'entitat de formació del Baskonia, que es va proclamar campió del País Basc. El partit començarà demà a les 17.30 hores. Dilluns el duel serà amb el Reial Betis Energía Plus, segon classificat d'Andalusia, a les 19.30 h. Finalment, dimarts els nois entrenats per Jordi Serra s'enfrontaran a l'Iveco Valladolid, el sotscampió de Castella i Lleó, a partir de les 17.30 hores. A partir de dimecres començaran les eliminatòries de vuitens de final, a les quals accediran els tres millors classificats del grup.

Presència anoienca en el femení

En el Campionat d'Espanya en categoria femenina, que es disputarà a l'Alqueria del Basket de València, hi prendran part dues jugadores anoienques: Carlota-Diaz Guerra i Agar Farrés, que formen part de l'equip del Basket Almeda. El conjunt de Cornellà de Llobregat, que es troba enquadrat en el grup D de la competició, debutarà demà al matí (9.30 h) davant el Ponce de Valladolid, el campió de Castella i Lleó. Dilluns, a la mateixa hora, jugarà amb el Gernika Kesb, el tercer classificat del País Basc, mentre que dimarts tancarà la fase de grups amb el Movistar Estudiantes, el campió madrileny, a les 11.30 hores. Igual que en la categoria masculina, els vuitens de final es posaran en marxa dimecres.